Enebolig i Trosavikåsen i Sauda
Enebolig i Trosavikåsen i Sauda

Vi oppfører nybygg

Ryfylke Bygg As har bygget mange hytter og hus.
Vi tegner og har mange selvtegnede hytter og kan forme hytta slik kunden vil ha den.

En bolig skal vi ha hele livet, med vår erfaring og kvalitet er det vårt ansvar og sørge for at kunde får som avtalt. Å bygge hus er en omfattende prosess og derfor er vår største fordel at vi er her i Sauda og skal være her i fremtiden også. Da kan all planlegging og utførelse skje lokalt med et godt samarbeid.

Vi bygger for mange kunder som ikke bor i Sauda. Her har vi god erfaring om hva som trengs av hjelp og bistand. Vi ordner gjerne alle faggrupper og følger prosjektet hele veien. Så sendes det jevnlig bilder til kunde. Vi har og ytt ekstra hjelp flere ganger med låning av henger, varemottak osv.

Ta kontakt
Statkraft sin hytte på Ravnafjell
Rehabilitering av Statkraft sin hytte på Ravnafjell

Vi utfører rehabilitering og påbygg

Ryfylke Bygg As har i alle år hatt med rehabilitering av bygg i Sauda. Dette i alt fra gamle til nyere bygg.

Rehabilitering krever erfaring og en god fartstid som tømrer. Vi har denne erfaringen og har til enhver tid rehabilitering / oppussing gående som prosjekt.

Vi har hatt mange oppdrag for de fleste forsikringsselskaper. Når skaden først er kommet, har vi erfaring og kompetanse til å bistå kunde.

Rehabilitering krever også kjennskap til gamle bygg og byggteknikker, vi har tømrere som har over 25 års erfaring, da har en deltatt på det meste og gir en god fagkunnskap om prosjekter.

Ta kontakt
Tangen Renseanlegg
Tangen Renseanlegg

Vi tar oppdrag for industri og offentlig sektor

Ryfylke Bygg As har i alle år drevet med renovering og nybygg for industri, næring og offentlig sektor. Her har vi deltatt i alt fra å skifte en enkel dør til totalentreprise, delentreprise og byggeledelse.


Ta kontakt