Ryfylke Bygg gruppebilde

Ryfylke Bygg AS

Ryfylke Bygg AS ble etablert i 2000.  Vi holder til på industriområdet på Birkeland der vi har egne kontorfasiliteter og lagerhall.

Vi ønsker å ha et godt omdømme og utføre vårt arbeid slik at kunde er fornøyd og at vi også kan være tilfredse med resultatet. Kompetanse er viktig for å utføre arbeidet på en sikker og god måte, derfor har våre ansatte fagbrev som tømrer.

Ryfylke Bygg AS er medlem i Rytopp med lærlingeordning slik at fremtidig rekruttering er ivaretatt på beste måte. Vi har og alltid utplasserte elever fra Sauda Videregående skole.

Vi skal ha godt samarbeid med våre underleverandører slik at alle ledd sikres med god kvalitet, service og oppfølging ovenfor våre kunder.

Vi er engasjert i Sauda samfunnet og har i alle år deltatt med sponsing og støtte til lag og foreninger for idrett, spesielt barneidrett.

Vi er en god gjeng som ønsker å ta godt vare på arbeidsplassen vår, skal vi få det til må vi levere et bra produkt og forlate byggeprosjektet når kunden er fornøyd. Det har vi gjort i over 20 år og skal gjøre det fremover også.