Illustrasjonsbilde av hyttemodell
«Tinden», prosjektert hytte i Trinn 2 Svandalen Fjellgrend

Svandalen Fjellgrend II

Vi fortsetter suksessen fra Trinn 1, og lanserer nå Trinn 2 for salg!

Svandalen Fjellgrend er et prosjekt bestående av totalt 70 hytter fordelt på flere byggetrinn. Prosjektet er beliggende like ved trekket i Svandalen. Det er kort vei ned til Sauda sentrum, med sine aktiviteter, og muligheter for kombinasjon av fjell og sjø. Sauda sentrum kan videre by på butikker, kafèer og restauranter med snøfrie gater (her er gaten oppvarmet), i tillegg til oppvarmet fotballbane. I Sauda fins også golfbane, oppvarmet utendørs svømmeanlegg m.m. På hytten i Svandalen skal du kunne senke skuldrene og nyte den friske fjelluften – hele året.

Trinn 2 vil bestå av 22 frittliggende hytter hvor det vil være tre ulike hyttevarianter å velge mellom; «Napen», «Tinden» og «Flånå». Hyttene er moderne med gode og arealeffektive planløsninger – perfekt for den som ønsker minimalt med vedlikehold. Alle tre modellene vil ha gjennomgående god standard. Her står trivsel først på listen og hyttene skal passe for alle og enhver.

Napen

– En trivselshytte for samvær og fine stunder. Hytten er noe mindre enn de andre variantene, men også her har du tre soverom og et allrom i tillegg til stue/kjøkken og bad. Her er det duket for trivelige kvelder med spill og kakao. Utvendig bod gir ekstra lagringsplass til ting.

Soverom: 3

Bruksareal: 61 m²

Grunnflate: 67 m²

Meter over havet: 340

Se annonse på FINN.no

Napen

Tinden

– En romslig hytte over to plan. Denne hyttevarianten passer utmerket for den som ønsker god boltreplass for alle - eller en egen gjesteetasje når venner og familie vil gjeste hytten. Her har du fire soverom, to bad, stue med kjøkken og en romslig loftstue. Innvendig bod og et romslig takoverbygg ved inngangspartiet sørger for at det er rikelig med oppbevaringsplass til skiutstyr, rattkjelker og annet som er praktisk å la ligge på hytten.

Soverom: 4

Bruksareal: 171 m²

Grunnflate: 120 m²

Meter over havet: 340

Se annonse på FINN.no

Tinden

Flånå

– Den perfekte hytten for en familie som liker å bruke tid sammen. I tillegg til en sosial løsning med stue og kjøkken i samme rom har du her en ekstra loftstue - ideelt når man ønsker å trekke seg litt unna etter en lang dag ute i frisk luft. For øvrig har hytten fire soverom, bad, vaskerom og toalettrom/bod etter ønske. Skiboden ved det overbygde inngangspartiet er praktisk for å slippe å dra med våte skisko inn i gangen.

Soverom: 4

Bruksareal: 78 m²

Grunnflate: 84 m²

Meter over havet: 340

Se annonse på FINN.no

Flånå
Roger Hauge
Ta kontakt med
Roger Hauge
for mer informasjon om
Svandalen Fjellgrend II
eller våre hytter.
No items found.

Våre hyttetomter